Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Mosul a venit si la pensionarii de la asociatia "Dr. Ioan Ratiu" din Turda

Social
Tools
Typography

Un număr de aproximativ 50 de membri ai Asociaţiei Pensionarilor "Dr. Ioan Raţiu" din Turda au fost prezenţi joi, 11 decembrie la sediul asociaţiei pentru a-şi primi darurile pe care le-a adus Moşul pentru ei.

"Mă bucur că ne întâlnim din nou acum, în pragul sărbătorilor de iarnă. Ţinem să vă mulţumim tuturor acelora care au răspuns prezent atunci când asociaţia noastră v-a solicitat pentru a participa la diferite acţiuni organizate de asociaţia noastră, de exemplu depuneri de coroane, excursii, diferite activităţi, festivităţi şi aşa mai departe", le spunea celor prezenţi preşedintele asociaţiei, Emilia Silaghi.

În aşteptarea Moşului, membrii asociaţiei au interpretat o colindă, ei fiind pregătiţi să colinde de către părintele Sebastian Zăhan, căruia Emilia Silaghi i-a mulţumit pentru implicare.

Odată sosit, moşul a început să împartă darurile, dar numai pe bază de semnătură.
Adică cei care doreau să ridice pachetele, trebuiau să facă dovada că deţin carnet de membru care este vizat şi că au cotizaţia achitată la zi.

Pentru posibilitatea de a oferi, din partea asociaţiei, un mic dar pentru pensionarii de la "Dr. Ioan Raţiu" Emilia Silaghi a dorit să mulţumească "în primul rând sponsorilor noştri fără de care astăzi nu ne-am fi adunat aici şi vreau să mulţumesc Companiei de Apă reprezentată prin domnul director Matei Cristian, firmei SC Domeniul Public, reprezentată de domnul Adrian Sălăgean şi firmei Panicom, o firmă din Cluj reprezentată de domnul Panican Mugurel, care ne-au ajutat să vă putem oferi ceva de sărbătorile de iarnă".

Valoarea sponorizării a fost undeva în jur de 1.800 de lei iar numărul total de pachete pregătite a fost de 120. Cei care nu şi-au ridicat pachetele pe 11 decembrie, o pot face în săptămâna următoare, de luni până joi, între orele 10.30 şi 12.00, cu condiţia să aibă asupra lor carnetul de membru şi să aibă cotizaţia achitată.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS