Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Thu, Apr
115 New Articles

Romii deportati in Transnistria pot primi "Pensia de ghetou" oferita de statul german

Social
Tools
Typography

- comunicat -
Agenţia Naţională pentru Romi, informează cetăţenii de etnie rromă, care au fost deportaţi în Transnistria în timpul celui de-al doilea război mondial, că pot beneficia de dreptul de pensie acordat de Statul german.

În aceste drepturi se încadrează persoanele de etnie rromă care au desfăşurat munca într-un ghetou, în perioada regimului naţional-socialist din Germania între anii 1933-1945.

Potenţialii beneficiari ai "PENSIEI DE GHETOU" pot consulta pe site-ul Primăriei Câmpia Turzii, comunicatul de presă din ataşament - Agenţia Naţională pentru Romi, privind condiţiile speciale pentru acordarea acestui tip de beneficiu material.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS