Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

13
Tue, Apr
272 New Articles

Curs gratuit de lucrator in tamplarie si lucrator in comert la Turda si Campia Turzii prin proiectul "Si noi avem dreptul la munca!"

Social
Typography

- comunicat -
Agenția de Consultanță și Afaceri Română anunță demararea cursurilor de formare profesională în meseriile de lucrător în tâmplărie și lucrător în comerț din cadrul proiectului "Și noi avem dreptul la muncă".

Pe 16 aprilie 2015, a început cursul de calificare în meseria de lucrător în tâmplărie la Turda și a doua serie a cursului de lucrător în comerț la Câmpia Turzii. Participanții la cursuri sunt persoane de etnie romă și persoane cu dizabilități din grupul țintă al proiectului.

De programul de formare profesională aflat în desfășurare vor beneficia în total 200 de persoane din regiunea de Nord-Vest a țării. Cursurile de calificare oferite prin proiectul "Și noi avem dreptul la muncă" sunt în diverse meserii cum ar fi: cameristă, lucrător în alimentație, lucrător în comerț, lucrător în tâmplarie, florar-decorator sau lucrător în tricotaje-confecții.

Agenția de Consultanță și Afaceri Română - ACAR, în parteneriat cu Forum Group în calitate de beneficiar, Fundația Centrul Parteneriat pentru Egalitate - CPE și Asociația Eduteco, implementează în intervalul aprilie 2014 - octombrie 2015 proiectul "Și noi avem dreptul la muncă!", în regiunile: București-Ilfov, Sud-Muntenia și Nord-Vest.

Obiectivul general al proiectului constă în îmbunătățirea integrării grupurilor vulnerabile (800 de persoane de etnie romă și 100 de persoane cu dizabilități) și eliminarea barierelor cu care aceste grupuri se confruntă în încercarea lor de a obține un loc de muncă și de a se integra în societate, prin furnizarea de servicii de consiliere, orientare profesională şi cursuri de calificare/recalificare adaptate nevoilor particulare ale grupului ţintă.

Cursurile de calificare se vor finaliza cu un examen, iar în urma promovării acestuia beneficiarii vor obţine o diplomă de calificare profesională care poartă antetul Ministerului Muncii și Ministerului Educației fiind recunoscută la nivelul Uniunii Europene şi un sprijin financiar de 500 lei.

Informaţii suplimentare:
Centrul de Incluziune Socială Turda. Str. Castanilor, nr.8
Telefon:0364.149.910, 0364.435.213 / fax : 0364. 435.372
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS