Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

13
Tue, Apr
272 New Articles

O noua serie de cursuri gratuite de formare profesionala oferite prin proiectul "Workcall"

Social
Typography

Persoane de etnie romă și persoane cu dizabilități, beneficiari ai proiectului "Workcall", participă la programul de formare profesională care a început la Turda.

Agenția de Consultanță și Afaceri Română anunță demararea programului de formare profesională din cadrul proiectului "Workcall".

În data de 22.06.2015 au început cursurile de calificare în meseria de florar decorator la Turda, urmând ca în data de 25.06.2015 să se dea startul cursurilor în Satu Mare și Zalău.

Agenţia de Consultanţă şi Afaceri Română în parteneriat cu FORUM GROUP, în calitate de beneficiar, Turda Salina Durgău SA și Asociaţia EDUTECO implementează proiectul "Workcall" (POSDRU/165/6.2/S/143219). Proiectul se derulează în perioada aprilie 2014 - octombrie 2015, în regiunile Nord-Vest, Bucureşti-Ilfov și Sud-Muntenia.

Obiectivul general al proiectului este facilitarea accesului la ocupare pentru persoanele din grupuri vulnerabile prin înfiinţarea de centre de incluziune socială, activităţi de coaching, consiliere şi mediere profesională, programe de formare profesională, cercetări, studii şi analize, toate acestea având rolul de a genera efecte pozitive pe termen lung pentru membrii grupului ţintă în acţiunea lor de integrare pe piaţa muncii.

Proiectul "Workcall" conduce la atingerea unui nivel mai înalt de calificare prin furnizarea de cursuri de calificare pentru 900 de beneficiari în meserii precum florar decorator, muncitor plantații și amenajare zonă verde, lucrător în creșterea animalelor, lucrător în comerț, tehnician operator procesare text și imagine, tehnician maseur, băieş, nămolar şi brancardier.

Cursurile de calificare se vor finaliza cu un examen, iar în urma promovării acestuia beneficiarii vor obţine o diplomă de calificare profesională care poartă antetul Ministerului Muncii și o subvenţie în cuantum de 500 lei.

***

Informații suplimentare: Agenția de Consultanță și Afaceri Română
Telefon: 0725.359.867, 0364.435.213, Fax: 0364. 435.372. E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Centrul de Incluziune Sociala Turda - Str. P-ța 1 Decembrie 1918, nr. 23
Persoana de contact: Paula Pârlog - Asistent Relații Publice

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS