Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

13
Tue, Apr
272 New Articles

Diplome de calificare si subventii pentru 86 de persoane de etnie roma si persoane cu dizabilitati din Turda si Campia Turzii

Social
Typography

86 persoane de etnie romă și persoane cu dizabilități din Turda și Câmpia Turzii, absolvenți ai cursurilor de calificare organizate prin proiectul "Și noi avem dreptul la muncă!", își primesc astăzi diplomele de calificare.

Beneficiarii proiectului "Și noi avem dreptul la muncă!", implementat de Agenția de Consultanță și Afaceri Română, au absolvit cursurile de formare profesională în meseriile "Lucrător în alimentație", "Lucrător în comerț" și "Cameristă" ce s-au desfășurat la Turda și Câmpia Turzii.

Cursurile de calificare s-au finalizat cu un examen, iar în urma promovării acestuia beneficiarii au obţinut o diplomă de calificare profesională care poartă antetul Ministerului Muncii și Ministerului Educației, fiind recunoscută la nivelul Uniunii Europene, şi un sprijin financiar de 500 lei.

Agenția de Consultanță și Afaceri Română - ACAR, în parteneriat cu Forum Group în calitate de beneficiar, Fundația Centrul Parteneriat pentru Egalitate - CPE și Asociația Eduteco implementează în intervalul aprilie 2014 - octombrie 2015 proiectul "Și noi avem dreptul la muncă!", în regiunile: București-Ilfov, Sud-Muntenia și Nord-Vest.

Obiectivul general al proiectului constă în îmbunătățirea integrării grupurilor vulnerabile (800 de persoane de etnie romă și 100 de persoane cu dizabilități) și eliminarea barierelor cu care aceste grupuri se confruntă în încercarea lor de a obține un loc de muncă și de a se integra în societate, prin furnizarea de servicii de consiliere, orientare profesională şi cursuri de calificare/recalificare adaptate nevoilor particulare ale grupului ţintă.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS