Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Tue, Jan
142 New Articles

Mesajul deputatului Mircea Irimie cu ocazia Zilei Internationale a Persoanelor Varstnice

Social
Tools
Typography

Ziua de 1 octombrie este o zi specială, este Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice. Este o zi deosebită în care ne omagiem cu dragoste şi recunoştinţă părinţii, bunicii şi străbunicii. Ei sunt cei care ne-au dat viaţă şi continuitate în această lume, de la ei am învăţat tot ceea ce ştim, lor le datoram tot ceea ce suntem!

Binecuvântaţi sunt cei care beneficiază de prezenţa vârstnicilor în familie, îi iubesc şi îi respectă aşa cum merită, căci multe sunt lecţiile pe care le putem învăţa de la ei: maturitate, înţelepciune, o perspectivă diferită asupra vieţii care ne ajută să discernem ce este important şi ce nu, ce are valoare pe termen lung sau este efemer, bucuria lucrurilor simple, răbdare şi toleranţă, iubire, sacrificiu şi iertare.

Pentru eforturile şi realizarile lor, mă aplec cu respect şi preţuire în faţa acestor persoane şi le urez din toată inima mulţi şi frumoşi ani de acum înainte, sănătate, zile senine şi liniştite, bucurie şi pace în suflete.

LA MULŢI ANI!

Deputat ALDE de Turda,
Mircea Vicenţiu Irimie

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS