Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

24
Wed, Apr
115 New Articles

Toamna aceasta se numara job-urile la Bursa locurilor de munca "Acces pentru toti" - 22.10.2015, Cluj-Napoca, Casa de cultura a studentilor

Social
Tools
Typography

30 de companii recrutează la Cluj, joi, 22 octombrie 2015, la Bursa Locurilor de Muncă ,,Acces pentru toți''.

Oportunități de carieră, joburi deschise atât pentru profesioniști, cât și pentru persoane entry-level sau fără experiență, pentru cei care își doresc un loc de muncă mai bun sau vor sa facă o schimbare.

Toți cei care sunt în căutarea unui loc de muncă sunt așteptați la Casa de Cultură a Studenților din Cluj- Napoca, între orele 09.00-17.00, să își găsească job-ul care li se potrivește.

;p:Bursa locurilor de muncă ,,Acces pentru toți’’ este organizată de Agenţia de Consultanţă şi Afaceri Română, în cadrul proiectului ,,Workcall’’ POSDRU/165/6.2/S/143219.

La acest eveniment vor participa persoane cu pregătiri diverse, din rândul cărora angajatorii vor putea recruta viitorii angajaţi, care să aducă un plus de valoare companiei/instituției/organizaţiei pe care o reprezintă.

Participarea la eveniment, atât pentru companii cât și pentru vizitatori, este gratuită, iar în cadrul bursei, participanții pot interacționa cu unii dintre cei mai doriți angajatori, fiind prezente companii cu domenii de activitate variate precum Bosch, Sykes Enterprises, Cora sau Fujikura Automotive.

Companiile interesate să participe la Bursa locurilor de muncă ,,Acces pentru toți’’, ținând cont de faptul că numărul de expozanți este limitat la 30, sunt invitate să confirme participare la datele de contact ale organizației noastre.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS