Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Bursa locurilor de munca - "Si noi avem dreptul la munca" - 28.10.2015 - Oradea - Casa de Cultura a Sindicatelor

Social
Tools
Typography

- comunicat -
Agenţia de Consultanţă şi Afaceri Română organizează în data de 28.10.2015, Bursa locurilor de muncă, în cadrul proiectului ,,Și noi avem dreptul la muncă!" - POSDRU/165/6.2/S/143094, între orele 09.00-17.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Oradea.

Știm că oamenii sunt principala resursă strategică și reprezintă una din cele mai importante investiţii ale oricărei companii, instituții sau organizaţii. La acest eveniment vor participa persoane cu pregătiri diverse, din rândul cărora angajatorii vor putea recruta viitorii angajaţi, care să aducă un plus de valoare companiei/instituției/organizaţiei pe care o reprezintă. Participarea la eveniment, atât pentru companii cât și pentru vizitatori, este gratuită, iar Agenţia de Consultanţă şi Afaceri Română va pune la dispoziţia expozanților toată logistica necesară, astfel încât ofertele de muncă să fie cât mai bine prezentate iar interacţiunea cu potenţialii angajaţi să se realizeze la cele mai înalte standarde. Vizitatorii vor putea alege dintr-o paletă largă de poziții deschise, potrivite pentru toate nivelele de experiență, în diferite departamente.

Companiile interesate să participe la Bursa locurilor de muncă, ținând cont de faptul că numărul de expozanți este limitat la 30, sunt invitate să confirme participarea cât mai curând posibil completând formularul on-line de înscriere https://goo.gl/UyNtCL sau la datele de contact ale organizației noastre.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS