Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Peste 600 de locuri de munca vacante la Bursa locurilor de munca din Oradea. Au participat 30 de angajatori

Social
Tools
Typography

- comunicat -
30 de companii, cu peste 600 de locuri de muncă vacante, au fost prezente, miercuri, 28 octombrie 2015, la Bursa Locurilor de Muncă.

Evenimentul a fost organizat de Agenţia de Consultanţă şi Afaceri Română în cadrul proiectului ,,Și noi avem dreptul la muncă!" POSDRU/165/6.2/S/143094 la Casa de Cultură a Sindicatelor din Oradea.

Participarea la eveniment a fost gratuită iar participanții au interacționat cu unii dintre cei mai doriți angajatori, fiind prezente companii cu domenii de activitate variate precum Emerson, Romstal, Shinheung Electronics, Scania, PlasTec, Pgs Sofa&Co, Lugera The People Republic sau Arabesque. Companiile au pus la dispozitia vizitatorilor oportunități de carieră, joburi deschise atât pentru profesioniști, cât și pentru persoane entry-level sau fără experiență, pentru cei care își doresc un loc de muncă mai bun sau vor sa facă o schimbare.

Vizitatorii au avut posibilitatea de a alege dintr-o paletă largă de poziții deschise, atât din țară cât și din străinătate, potrivite pentru toate nivelele de experiență, în diferite departamente și domenii de activitate precum industrie, confecţii textile, construcţii, alimentar, vânzări, servicii, comerţ, transport sau din sectorul medical.

Proiectul "Și noi avem dreptul la muncă!"este implementat de Agenția de Consultanță și Afaceri Română - ACAR, în parteneriat cu Forum Group în calitate de beneficiar, Fundația Centrul Parteneriat pentru Egalitate - CPE și Asociația Eduteco în intervalul aprilie 2014 - noiembrie 2015, în regiunile: București-Ilfov, Sud-Muntenia și Nord-Vest. Obiectivul general al proiectului constă în îmbunătățirea integrării grupurilor vulnerabile și eliminarea barierelor cu care aceste grupuri se confruntă în încercarea lor de a obține un loc de muncă și de a se integra în societate, prin furnizarea de servicii de consiliere, orientare profesională şi cursuri de calificare/recalificare adaptate nevoilor particulare ale grupului ţintă.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS