Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Ce variantă are APC să primească bani de la Primăria Câmpia Turzii pentru proiectul “Puterea democraţiei pentru cetăţeni” | VIDEO

Social
Tools
Typography

Pe parcursul anului trecut Asociaţia pentru Protecţia Consumatorilor Câmpia Turzii a derulat proiectul “Puterea democraţiei pentru cetăţeni”, un proiect în care s-au constituit grupuri de iniţiativă ale cetăţenilor pe mai multe cartiere ale municipiului Câmpia Turzii.

Rolul grupurilor de iniţiativă era bine stabilit iar administraţia locală a municipiului a interacţionat cu aceste grupuri, chiar actualul primar Dorin Lojigan, felicitând asociaţia pentru derularea proiectului cu atât mai mult cu cât acest proiect - recunoştea şi primarul - “se mula perfect pe proiectul «Fii responsabil, fii partenerul meu» (n.r.: idee iniţiată de primar şi cu care a marşat încă din campania eletorală pentru alegerile locale de anul trecut) ambele având acelaşi scop comun, de implicare a cetăţenilor în viaţa cetăţii”.

Dincolo de faptul că aprecia proiectul ca fiind unul bun, care responsabiliza cetăţeanul şi îl implica, primarul Dorin Lojigan a explicat că o eventuală derulare ulterioară a proiectului nu poate primi bani aşa, pur şi simplu de la primărie.

“Domnul Ilea (n.r.: Aurel Ilea, preşedintele APC Câmpia Turzii) a fost la mine, pe dumnealui îl interesa mai mult partea de salarii. O astfel de susţinere financiară din partea primăriei nu poate exista” a explicat Dorin lojigan care a identificat o singură modalitate prin care asociaţia ar putea beneficia de fonduri de la administraţia locală: “În şedinţa din 26 ianuarie vom aproba o hotărâre de consiliu local prin care se stabileşte regulamentul de acordare de fonduri nerambursabile pe legea 350. Dumnealor pot veni cu un astfel de proiect în cadrul acestei proceduri şi dacă îndeplineşte punctajele cerute de regulamentul pe care noi îl aprobăm, bineînţeles că poate accesa fonduri de la Primărie”, primarul Câmpiei turzii considerând că, deşi proiectul derulat pe parcursul anului trecut de APC este de apreciat, aceasta este singura modalitate prin care asociaţia poate beneficia de fonduri de la Primăria Câmpia Turzii.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS