Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

16
Tue, Apr
105 New Articles

Ziua Mondială a Asistenţei sociale, amintită de administraţia de la Câmpia Turzii

Social
Tools
Typography

Ieri a fost sărbătorită Ziua Mondială a Asistenţei Sociale, zi promovată de către Naţiunile Unite şi Federaţia Internaţională a Asistenţilor Sociali. 

Anul acesta sub egida temei stabilite de Federaţia Internaţională a Asistenţilor Sociali (IFSW) - Promovarea Sustenabilităţii Comunităţii şi Mediului, evenimentele organizate urmăresc să evidenţieze progresele realizate în domeniul asistenţei sociale, rolul asistentului social în contextul socio-economic actual şi importanţa colaborării tuturor factorilor decizionali în crearea unei societăţi în care se manifestă grija pentru fiecare membru al ei.

Zilele Asistenţei Sociale sunt marcate la Câmpia Turzii prin activităţi organizate de Primăria Municipiului Câmpia Turzii prin Serviciul Public Local de Asistenţă Socială în colaborare cu Asociaţia AsproAS care pune la dispoziţie materialele promoţionale. 

Astfel, în data de 23 martie 2017, la Colegiul Tehnic „Victor Ungureanu” şi în data de 24 martie a.c. la Liceul Teoretic „Pavel Dan” Câmpia Turzii au loc acţiuni de promovare a profesiei de asistent sociali sub egida ”De ce asistent social?”. 

Deasemenea, în data de 24 martie 2017, ora 15,00,  la Bilioteca Astra a Palatului Cultural „Ionel Floaşiu” are loc activitatea:”Biblioteca vie pentru asistenţă socială”, în care toţi asistenţii sociali de pe raza municipiului şi localităţile învecinate oferă detalii despre expertiza profesională pe care o posedă şi segmentul asistenţei sociale în care activează.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS