Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Fri, May
98 New Articles

Ecologizare pe malul Ariesului

Social
Tools
Typography

Primăria Câmpia Turzii a derulat o acţiune de ecologizare a malului stâng al râului Arieş în zona cartierului Lut din Câmpia Turzii.

Viceprimarul Dorin Loijigan declară că ideea acţiunii i-a aparţinut şi a venit în urma unei sesizări venite de la un cetăţean care locuieşte în zonă.
La acţiune au fost invitaţi să participe atât reprezentanţi ai serviciilor din primărie, cât şi ai regiilor subordonate - Domeniul Public şi SLCIAS - precum şi ai tuturor partidelor politice care au filiale în localitate. Până la momentul discuţiei noastre cu viceprimarul Dorin Lojigan, dintre partide au răspuns doar PNL şi PSD.
Acţiunea s-a desfăşurat, potrivit viceprimarului Câmpiei Turzii, pe două componente: una de ecologizare efectivă a zonei şi una de responsabilizare a cetăţenilor care locuiesc în apropierea zonei ecologizate.
Întrebat dacă în cadrul componentei de responsabilizare au fost invitaţi să participe la acţiunea de ecologizare şi cetăţeni care locuiesc în zonă, Dorin Lojigan a răspuns: "i-am anunţat şi pe ei să participe, şi ei au venit, câţiva, nu foarte mulţi - nu atât de mulţi cât ne aşteptam - deşi, aşa cum am arătat, sunt problemele lor, probleme în care ar trebui să se implice foarte mult".  

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS