Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Tue, Jan
142 New Articles

Nemulţumirile cetăţenilor din Câmpia Turzii au fost prezentate conducerii CAA

Social
Tools
Typography

Grupurile de Inițiativă Cetățenească din Câmpia Turzii s-au întâlnit cu directorul CAA, Bogdan Bobic, cu reprezentanţi ai antreprenorilor proiectului “Extinderea şi reabilitarea sistemelor de apă şi apă uzată din Regiunea Turda - Câmpia Turzii”, precum şi cu reprezentanţii APC Câmpia Turzii.

Întâlnirea a avut loc în data de 20.09. 2017, de la ora 11:00, la sediul CAA Turda.

Tema întâlnirii a fost  discutarea nemulţumirilor cetăţenilor din Campia Turzii sesizate reprezentanţilor GIC, cu privire la lucrările executate în perioada 2010-2011, privind refacerea sistemului rutier precum şi mirosul degajat de reţelele de canalizare.

In urma discutiilor s-a ajuns la următoarele concluzii:

  • săptămâna următoare un reprezent Electrogrup va fi în Câmpia Turzii pentru a constata temeinicia sesizărilor
  • organizarea unei întâlniri între reprezentanţii Primăriei şi Consiliului Local din Câmpia Turzii, reprezentanţii antreprenorilor proiectului”Extinderea şi reabilitarea sistemelor de apă şi apă uzată din Regiunea Turda - Câmpia Turzii”, reprezentanţii GIC-urilor din Câmpia Turzii, precum şi reprezentanţii APC Câmpia Turzii

Asociația pentru Protecția Consumatorului Câmpia Turzii

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS