Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Tue, Jan
142 New Articles

“Copil ca tine sunt şi eu” - un proiect al Asociaţiei Autism Câmpia Turzii

Social
Tools
Typography

În perioada 01.10.2017 – 30.11.2017, Asociația Autism Câmpia Turzii  implementează proiectul “Copil ca tine sunt și eu”, proiect cofinanțat din bugetul local al municipiului Câmpia Turzii pe anul 2017.

Prin proiectul „Copil ca tine sunt și eu” ne propunem să creștem accesul la servicii de recuperare și integrare pentru 25 de copii din municipiul Câmpia Turzii cu tulburări din spectrul autist și 5 copii pentru care s-au identificat cerințe educative speciale, prin dezvoltarea de programe socio-educative, terapie complexă și implicarea membrilor comunității.

Grupul țintă este reprezentat de copiii diagnosticaţi cu TSA (Tulburări din spectrul autist), copiii cu dizabilităţi pentru care s-au identificat cerinţe educative speciale, specialişti, cadre didactice din unităţile de învăţământ public de masă ale municipiului Câmpia Turzii, echipa multidiscipinară din cadrul asociației, familiile copiilor cu TSA/CES din comunitatea locală, voluntarii implicati in activitățile asociației și comunitatea locală.

Specialiștii din asociație vor desfășura activități de recuperare pe baza planurilor de intervenție personalizate și vor pregăti copiii cu TSA/CES pentru a face față cerințelor educaționale din grădinițe/școli și pentru a le dezvolta abilitățile de socializare. Se vor organiza grupuri de suport pentru părinții copiilor cu TSA/CES în cadrul cărora, aceștia vor beneficia de consiliere și informare cu privire la temele de interes stabilite de comun acord. De asemenea, se vor organiza 2 workshop-uri la nivelul școlilor și grădiniţelor din Câmpia Turzii, având invitați specialiști și formatori cu experiență la nivel național și internațional.

Specialiștii asociației vor participa în luna octombrie la Conferința Internațională de Autism din București, organizată de Asociația pentru Intervenție Terapeutică în Autism, pentru a afla ultimele noutăți în domeniul evaluării și intervenției pentru copiii cu autism.

Valoarea totală a proiectului este de 24.395 de lei, din care finanțarea nerambursabilă este de 21.695 de lei.

“Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod necesar și obligatoriu poziţia oficială a Municipiului Câmpia Turzii”

Date de contact:
Dee Irina - președinte
Tel: 0740938435
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Facebook: Asociatia Autismct Campia Turzii

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS