Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Tue, Jan
142 New Articles

18 octombrie - Ziua Europeană de Luptă Împotriva Traficului de Persoane

Social
Tools
Typography

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Cluj, instituție de interes județean aflată în subordinea Consiliului Județean Cluj, marchează, prin Centrul de Reabilitare Socială şi Primire în Regim de Urgenţă a Victimelor Traficului de Persoane, Ziua Europeană de Luptă Împotriva Traficului de Persoane.

Evenimentul constă în desfăşurarea unor activităţi de sensibilizare în mediul universitar și şcolar, care au ca scop informarea şi educarea tinerilor şi copiilor atât în ceea ce priveşte traficul de persoane cât şi consecinţele negative ale acestui fenomen, subliniind importanța colaborării interinstituționale în vederea prevenirii și combaterii traficului de persoane.

Săptămâna 16 - 20 octombrie 2017 este dedicată acestei campanii, astfel că vor avea loc discuții cu elevi cu vârsta de peste 15 ani, se vor împărți materiale informative și vor fi vizionate filme tematice. De asemenea, în perioada 17 - 19 octombrie 2017 se vor organiza întâlniri cu studenții de la Universitatea  „Babeș – Bolyai”, Facultatea de Psihologie și Științele Educației, vor avea loc dezbateri și vor fi vizionate filme tematice.

Totodată, menționăm faptul că, în data de 11 octombrie a.c. a avut loc o întâlnire cu 30 de elevi de la Școala Gimnazială Internațională Spectrum din Cluj-Napoca, urmând ca miercuri, 18 octombrie 2017, să fie împărțite materiale informative tot în această unitate școlară, iar profesorii vor aminti în cadrul orelor de dirigenție de fenomenul traficului de persoane.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS