Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

28
Sat, May
98 New Articles

50 de ani de casnicie premiati la Campia Turzii

Social
Tools
Typography

Deja a devenit o tradiţie ca la Câmpia Turzii să fie premiate cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsnicie.

Premierea cuplurilor a avut loc joi, 6 decembrie, de la orele 12.00 în sala "Mircea Mihăşan" a Palatului Cultural "Ionel Floaşiu" din Câmpia Turzii, la eveniment fiind prezenţi - pe lângă primarul Radu Hanga şi viceprimarul Dorin Lojigan - şi Marius Nicoară (candidat USL pentru Senat) dar şi Ilarie Ivan (candidat USL pentru Camera Deputaţilor).
"Dorim să vă felicităm; e bine să fi sănătos, să trăieşti mult şi bine, să îţi vezi copiii, nepoţii sau şi strănepoţii" se adresa Radu Hanga celor prezenţi pentru a fi premiaţi, primarul Câmpiei Turzii considerând că "cine are norocul să trăiască mult şi sănătos, se poate socoti că e un om fericit, un om mulţumit".
Potrivit lui Radu Hanga, administraţia locală a oferit "mici atenţii, să simţiţi că suntem alături de dumneavoastră, că ne bucurăm de bucuria dumneavoastră de-a fi trăit sănătoşi ani frumoşi".
în timpul premierii chiar a avut loc un eveniment mai deosebit când unul dintre soţi a dorit să îi ofere soţiei sale un buchet de flori prin care să îşi arate dragostea pe care încă i-o poartă.
La evenimentul de joi fiecare din cele 44 de cupluri premiate au primit câte o floare, o felicitare şi un plic cu 600 de lei.
Premierea cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsnicie are loc, la Câmpia Turzii în fiecare an în luna decembrie, şi sunt premiate cuplurile care în anul premierii au împlinit 50 de ani de căsnicie, chiar dacă se întâmplă ca unul dintre soţi să fi decedat înainte de premiere.
În alocuţiunea pe care a avut-o înainte de premierea efectivă, referindu-se la prezenţa celor doi candidaţi în sală, primarul Radu Hanga spunea: "să nu uităm că, totuşi, suntem într-o perioadă în care urmează nişte alegeri (...) Este un semn bun că ei, fiind aici, contăm pe sprijinul lor şi în continuare, dacă va fi aşa cum sperăm noi, şi anume să câştige dânşii, împreună cu noi, alegerile".  

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS