Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

08
Wed, Feb
130 New Articles

Varstnicii de la Campia Turzii au fost colindati si au primit daruri

Social
Tools
Typography

Beneficiarii Centrului de zi şi a centrului de îngrijire la domiciliu sunt, şi în acest an, în atenţia administraţiei locale şi a Serviciului Public Local de Asistenţă Socială (SPLAS) Câmpia Turzii.

Aşa că ieri, 17 decembrie, de la orele 12.00, în sala de spectacole "Mircea Mihăşan" a Palatului Cultural "Ionel Floaşiu" din Câmpia Turzii a avut loc un spectacol dedicat, în principal, vârstnicilor. În cadrul spectacolului s-au regăsit piese corale, muzică folk, dar şi colinde interpretate de toţi cei care au performat pe scena Palatului Cultural, printre care formaţia de muzică folk Orizont 77 (sosiţi tocmai din Baia Mare), dar şi Amalia Chiper împreună cu orchestra condusă de Nelu Gabor.
După spectacol, beneficiarii Centrului de Zi au primit câte un pachet oferit, din partea lui Moş Crăciun, de către reprezentanţii centrului.
De asemenea, cele 50 de persoane vârstnice aflate în evidenţa centrului care acordă asistenţă şi îngrijire la domiciliu urmează a fi colindaţi azi, 18 decembrie, de o echipă formată din reprezentanţi ai administraţiei locale şi personalul centrului, care vor oferi cadouri vârstnicilor imobilizaţi la domiciliu.  

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS