Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

04
Thu, Mar
281 New Articles

Primăria Municipiului Câmpia Turzii anunţă că recrutează voluntari

Social
Typography

Primăria Municipiului Câmpia Turzii recrutează persoane care doresc să devină voluntari în cadrul instituţiei.

 Domeniile în care se pot derula activităţi de  voluntariat sunt următoarele:

  1. Cultură şi evenimente publice
  2. Asistenţă socială
  3. Activităţi educative
  4. Informarea comunităţii
  5. Protecţia mediului
  6. Administrarea domeniului public

Dacă eşti interesat să te alături echipei noastre,   completează  fişa de înscriere, on-line sau în forma scrisă (caz în care o depui la Registratura instituţiei- Câmpia Turzii, str. Laminoriştilor, nr. 2)

Selecţia se face pe baza unui interviu, având la bază fişa de inscriere   şi verificarea îndeplinirii cumulative a următoarelor condiţii:

  • Să cunoşti  limba română scris şi citit (cu exceptía cetatenilor străini),
  • Să ai cel puţin  15 ani împliniţi (capacitate de muncă potrivit legislaţiei în domeniul muncii). Dacă ai între 15 şi 18 ani, la semnarea contractului de voluntariat vei avea nevoie de acordul scris al părinţilor sau al reprezentanţilor legali.  
  • Să ai  o stare de sănătate corespunzătoare activităţilor de voluntariat pentru care ai optat (starea de sănătate se probează, la solicitare,  cu certificate medicale sau alte documente),
  • declaraţie pe proprie răspundere privind lipsa antecedentelor penale sau cazier, la solicitare.

Beneficii: ai posibilitatea să te  implici  în viaţa comunităţii, să îţi   dezvolţi abilităţile, cunoştinţele şi  să dobândeşti experienţă în domeniile de interes. Îţi  oferim contract şi certificat de  voluntariat, în conformitate cu prevederile legii 78/2014 participare gratuită la formări şi flexibilitate în stabilirea programului de activităţi pe care urmează să le desfăşori!

Pentru informații suplimentare, accesează site-ul https://www.campiaturzii.ro/voluntariat-pentru-comunitate/ iar pentru a citi regulamentul activității de voluntar, accesează site-ul https://www.campiaturzii.ro/hcl/2018/hcl_237.pdf

Direcția Relații cu Comunitatea

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS