Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

09
Fri, Jun
122 New Articles

Consiliul Județean Cluj a finalizat, cu fonduri europene, lucrările necesare pentru creșterea eficienței energetice la clădirile secției Pediatrie II, corpurile C1 și C2 din cadrul Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Cluj-Napoca.

Consiliul Județean Cluj a câștigat trei noi proiecte cu finanțare europeană care vizează reducerea riscului de infecții nosocomiale în spitalele clujene. Instituțiile medicale din subordinea forului administrativ județean care vor beneficia de aceste investiții din bani europeni sunt Spitalul de Pneumoftiziologie „Leon Daniello”, Spitalul de Boli Infecțioase și Spitalul de Urgență pentru Copii.

  • Peste 500 persoane vor beneficia de testări gratuite pentru hepatita B și C în cadrul campaniei.
  • APAH-RO face apel la măsuri concrete pentru pacienții cu hepatite pe tot traseul îngrijirii: campanii de testare și prevenție susținute constant de autorități, simplificarea procedurilor de acces la tratamente, inclusiv pentru pacienții neasigurați, acces constant și predictibil la tratament pentru toate tipurile de hepatite.

Solicit public Ministerului Sănătății, din nou, finanțarea urgentă a Centrului Integrat de Transplant de la Cluj, acesta fiind un proiect strategic de importanță națională!

  • Se preconizează că deficitul tot mai mare de medici și asistenți medicali din Europa va continua, ceea ce crește presiunea asupra furnizării serviciilor medicale.
  • 1,2 miliarde de cazuri de afecțiuni minore sunt în prezent gestionate de fiecare cetățean în parte, în Europa. Dacă nu s-ar întâmpla acest lucru, ar fi nevoie de încă 120.000 de medici
  • Îngrijirea personală rămâne o abordare insuficient promovată în sistemele de sănătate, care ar putea aduce multiple beneficii economice și pentru sănătate, dacă ar fi implementată pe scară largă

More Articles ...