Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

16
Tue, Apr
105 New Articles

Spitalul turdean a redeschis secţia de boli infecţioase. Instituţia mulţumeşte celor care s-au implicat

Sănătate
Tools
Typography

Spitaluul municipal Turda a anunţat, în mediul online, redeschiderea secţiei de boli infecţioase a instituţiei, după renovaresa şi igienizarea tuturor saloanelor.

Iată anunţul făcut de unitatea spitalicească turdeană:

Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Municipal a fost redeschisă. Toate saloanele au fost renovate și igienizate.
Dorim să mulțumim pe această cale tuturor celor implicați în acest demers, pentru mobilizarea fantastică de care au dat dovadă. Secția a fost renovată în timp record și asta datorită firmei Hemely Construct coordonată de Gyozo Carol Marton, ai cărei angajați au lucrat chiar și în zilele de sărbători pentru a finaliza lucrările. De asemenea, mulțumim Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea Turda Central condusă de pastorul Ilyes Marton, pentru că în câteva zile personalul a reușit să curețe și să igienizeze întreaga secție, astfel încât să obținem cât mai repede avizul din partea DSP.
Mulțumim în mod special Primăriei Municipiului Turda pentru suportul financiar, cât și pentru donația de mobilier necesar pentru dotarea secției.

La rândul său, pentru o eventuală mai mare mediatizare, primarul municipiului Turda, Cristian Matei, a redistribuit informaţia pe contul său de facebook, exprimându-şi totodată speranţa ca “viitorii pacienţi să beneficieze de un confort sporit”.

Iată mesajuul primarului turdean:

Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Municipal a fost redeschisă. Toate saloanele au fost renovate și igienizate. Lucrările au fost realizate în timp record și sperăm ca viitorii pacienți să beneficieze de un confort sporit.
Lucrările au fost realizate cu fondurile alocate de către Primărie și Consiliul Local. De asemenea, Primăria a donat mobilierul necesar pentru dotarea secției. Mulțumim tuturor celor care au lucrat la renovarea secției într-un timp record, respectiv firmei Hemely Construct și Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea Turda Central condusă de pastorul Ilyes Marton.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS