Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

VIDEO | Spitalul turdean are aparatură de laborator nouă

Sănătate
Tools
Typography

Primarul municipiului Turda anunţă, printr-o postare pe reţeaua de socializare facebook, că Spitalul Municipal Turda beneficiază de aparatură nouă pentru laboratorul de analize medicale, paratură care nu face decât să vină în sprijinul beneficiarilor de servicii medicale a instituţiei spitaliceşti turdene.

Iată postarea primarului Cristian Matei de pe reţeaua de socializare:

Aparatura laboratorului de analize medicale din Spitalul Municipal a fost schimbată integral, cu una de ultimă generație de la furnizori de top elvețieni și americani.
În acest fel, laboratorul spitalului întrunește cele mai moderne standarde existente la nivel european în momentul de față, pe linie de biochimie, hematologie, coagulare și imunologie.
Astfel, cetățenii Turzii beneficiază de servicii medicale de înaltă calitate și în ceea ce privește analizele de laborator.

O postare identică apare şi în contul Spitalului Municipal Turda de pe aceeaşi reţea de socializare cu o mică diferenţă. La finalul postării apare următorul text:

Mulțumim pe această cale Primăriei pentru sprijinul constant acordat, fără de care nu ar fi fost posibilă realizarea acestei îmbunătățiri semnificative a actului medical.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS