Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

4 cazuri COVID-19 la spitalul din Turda. Una dintre persoane e angajată a spitalului

Sănătate
Tools
Typography

Numărul de cazuri de îmbolnăviri cu COVID-19 a crescut la nivel național. Și la Turda în această săptămână au fost depistate 4 cazuri, înregistrându-se încă două de la ultima informare transmisă.

Una dintre persoanele depistate pozitiv este angajată a spitalului. Este în desfășurare o anchetă epidemiologică și se vor lua toate măsurile necesare în acest context. Toate persoanele depistate pozitiv au fost transferate/sunt în curs de transfer la spitalele din Cluj-Napoca.

Vă recomandăm să aveți mare grijă de sănătatea dumneavoastră, să respectați regulile și distanțarea socială. Din păcate, asistăm la o creștere semnificativă de cazuri la nivelul întregii țări.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS