Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Masca obligatorie pe teritoriul judeţului Cluj din 8 august. Vezi în ce condiţii!

Sănătate
Tools
Typography

Prefectul juudeţului Cluj, Mircea Abrudean, a transmis azi spre public un mesaj cât se pate de clar: “CJSU a decis în această seara ca incepând cu data de 8 august 2020, ora 00.00, pe întreg teritoriul județului Cluj, se instituie obligativitatea purtării măștii de protecție de către toate persoanele cu vârsta de peste 5 ani, astfel încât să acopere nasul și gura”.

De asemenea, prefectura a precizat că purtarea măştii e obligatorie în spaţii deschise “la întruniri de natura activităților culturale, ştiinţifice, artistice sau de divertisment organizate în spaţii publice deschise, în zone în care se desfăşoară serbări publice sau pelerinaje și adunări cu caracter religios”, orarul de aplicabilitate fiind 0-24 - adică permanent - pe toată durata stării de alertă.

Nu în ultimul rând Prefectura a precizat că unităţile administrativ teritoriale au sarcina de a identifica “toate spatiile de tip piețe agroalimentare, piețe auto, târguri de produse și de animale, locații de tip bazar temporare sau permanente de pe raza UAT urilor” informaţii care vor fi comunicate Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Cluj până pe 10 august “în vederea introducerii obligativității purtării măștii in aceste zone, după consultarea DSP”.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS