Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

Vezi care e rata incidenţei în UAT-urile din judeţul Cluj. Ea variază între 0,00 şi 8,73

Sănătate
Tools
Typography

Prefectura Cluj a făcut publică lista cu “Rata incidenţei cumulative a COVID-19 la 1.000 locuitori pe localităţi (UAT) la data de 19 octombrie 2020, pentru perioada 5.102020-18.10.2020”.

Dacă în listă se regăsesc chiar mai multe UAT-uri (localităţi) unde rata incidenţei la mia de locuitori este zero, există şi localităţi în care rata incidenţei depăşeşte chiar 6 sau 8.

Vezi, mai jos, care sunt acestea şi care sunt localităţile cu rata de incidenţă apropiată de 3 sau uşor depăşind rata de 3:

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS