Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

COVID-ul ar fi atins conducerea spitalului turdean

Sănătate
Tools
Typography

Prefectul judeţului Cluj, Mircea Abrudean, a confirmat că în rândul personalului Spitalului Municipal Turda există cazuri de infecţie cu noul coronavirus, printre cadrele medicale infectate aflându-se şi cele din conducerea unităţii spitaliceşti.

Măsurile sunt aceleași peste tot, indiferent cine e confirmat și la ce nivel. Se va testa personalul medical, se izolează contactii și se dezinfectează spaţiile. Activitatea merge mai departe în condițiile date”, preciza prefectul judeţului Cluj, interpelat fiind în legătură cu măsurile care urmează a fi luate ca urmare a confirmării, ca pozitivi, inclusiv a personalului din conducerea spitalului turdean.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS