Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Un nou număr de telefon în lupta cu virusul

Sănătate
Tools
Typography

Din data de 9 noiembrie este funcțională în județul Cluj o noua linie telefonică înființată cu scopul de a veni în sprijinul populației cu informații medicale despre COVID-19.

Aceasta a fost operaționalizată cu sprijinul STS, este administrată de ISU Cluj și DSP Cluj și dispune de 10 posturi telefonice. Efortul lucrătorilor din cadrul acestor instituții este susținut de mai mulți voluntari din cadrul unei organizații non profit, care au venit în sprijinul autorităților.

Numărul de telefon : 021-414 4464; Zilnic, 08:00-20:00

Noul număr de telefon este destinat in special celor cu simptome sau celor confirmați deja, pentru informații legate de pașii care trebuie urmați. Anchetele epidemiologice nu intra in discuție, acestea se realizează de către personalul DSP, 30 de medici școlari și 100 volutinari studenți UMF, separat fata de acest call center

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS