Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Noi aparaturi medicale achiziționate de Consiliul Județean Cluj pentru Spitalul Municipal Turda

Sănătate
Tools
Typography

Consiliul Județean Cluj a achiziționat patru noi echipamente și aparaturi medicale de înaltă tehnologie de care urmează să beneficieze Spitalul Municipal Turda. Este vorba despre două ecografe multidisciplinare, un cardiotocograf și o linie de testări imunohematologie-micrometodă.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj:Cu siguranță, noile dotări vor contribui semnificativ la îmbunătățirea stării de sănătate a pacienților turdeni. În ce ne privește, vom continua să sprijinim financiar nu doar spitalele pe care le avem în subordine, ci și cele din județ, întrucât ne dorim ca toți clujenii să poată beneficia de servicii medicale de calitate”.

Valoarea echipamentelor medicale este de 471.271 de lei, bani special alocați în acest scop din bugetul propriu al Consiliului Județean Cluj. Aceste aparaturi vor intra în dotarea Unității de Transfuzie Sanguină și a secțiilor de Medicină Internă, respectiv Obstetrică Ginecologie ale spitalului din Turda.

Biroul de presă
11 noiembrie 2020

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS