Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Consiliul Județean Cluj a achiziționat șase echipamente medicale pentru Spitalul Municipal Turda

Sănătate
Tools
Typography

Consiliul Județean Cluj a achiziționat șase aparaturi și echipamente medicale ultraperformante care au fost deja livrate și date în folosință în cadrul Spitalului Municipal Turda.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Aparatele de înaltă tehnologie recent cumpărate vin în sprijinul direct al echipei medicale în procesul de diagnosticare și tratare în condiții optime a pacienților, contribuind astfel la salvarea a numeroase vieți.”

Valoarea noilor dotări este de aproximativ 500.000 de lei. Banii special alocați din bugetul propriu al Consiliului Județean Cluj au fost utilizați pentru a cumpăra două ecografe multidisciplinare, un cardiotocograf, o linie de testări imunohematologie – micrometodă, precum și două videolaringoscoape. Cele șase aparaturi și echipamente medicale au intrat în dotarea secțiilor de Medicină Internă, Obstetrică Ginecologie, respectiv Anestezie și Terapie Intensivă ale spitalului din Turda.

Biroul de presă
16 decembrie 2020

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS