Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

16
Tue, Apr
106 New Articles

VIDEO | Primele vaccinuri împotriva COVID-19 în județul Cluj

Sănătate
Tools
Typography

Astăzi este o zi istorică din punct de vedere medical în România, pentru că în această dimineață a început campania de vaccinare împotriva COVID-19 în toate cele 10 spitale de Boli Infecțioase din țară, aflate în prima linie.

În județul Cluj prima persoană vaccinată împotriva COVID-19 a fost doamna Dr. Violeta Briciu- director medical, urmată de aproximativ 90 de cadre medicale din cadrul Spitalului de Boli Infecțioase Cluj-Napoca.

Acesta reprezintă un moment important în evoluția strategiei de combatere a pandemiei și primul pas către revenirea lucrurilor la o normalitate care a lipsit în ultimele luni ale acestui an.

Obținerea unui vaccin care poate fi administrat cu rezultate fundamentate științific, este în aceeași măsură o șansă și modalitatea de a ne arăta solidaritatea și încrederea față de cei din linia întâi.

Vaccinarea este gratuită, sigură, voluntară și necondiționată.

Programarea pentru vaccinarea populației se va efectua în mod electronic, telefonic sau prin intermediul medicului de familie.

Platforma națională de informare cu privire la vaccinarea împotriva COVID-19 - Rovaccinare: www.vaccinare-covid.gov.ro #RoVaccinare #RomaniiTrebuieSaStie

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS