Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Wed, Jan
252 New Articles

Alte 21.450 de noi doze de vaccin au ajuns azi pe aeroportul “Avram Iancu” din Cluj-Napoca

Sănătate
Typography

Azi, 11 ianuarie, în jurul orei 8.30, pe aeroportul internaţional “Avram Iancu” din Cluj-Napoca au ajuns alte 21.450 de doze de vaccin împotriva SARS-CoV-2, doze alocate regiunii Nord-Vest.

Prefectura Cluj informează că depozitarea și distribuirea dozelor de vaccin se va efectua în conformitate cu strategia națională de combatere COVID-19, la centrul regional de stocare - Spitalul Clinic Militar de Urgență „Dr. Constantin Papilian” Cluj-Napoca.

De asemenea, administraţia recomandă să vă informați constant despre campania de vaccinare, accesând: https://vaccinare-covid.gov.ro

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS