Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Thu, Apr
113 New Articles

VIDEO | Cristian Matei: “Turda a început astăzi vaccinarea populației, în cea de-a doua etapă a campaniei de vaccinare împotriva COVID-19!“

Sănătate
Tools
Typography

Primarul municipiului Turda, Cristian Matei, a anunţat, pe reţeaua de socializare facebook, începerea celei de-a doua etape de vaccinare la Turda, totodată oferind câteva detalii despre desfăşurarea procesului în sine şi perspectiva procedurilor de vaccinare în oraşul de pe Arieş.

Iată precizările primarului turdean:

Suntem bucuroși că am reușit să punem totul la punct la timp și mai ales că turdenii s-au programat în număr atât de mare pentru a primi acest vaccin. Toate locurile disponibile prin platforma de programare au fost ocupate până în data de 8 februarie, urmând ca la centrul de vaccinare de la Colegiul Național Mihai Viteazul să se facă circa 60 de vaccinuri pe zi.
Acest lucru denotă că turdenii sunt dispuși să contribuie la binele comun și să punem împreună capăt acestei pandemii care în ultimul an ne-a pus la grele încercări.
Depunem toate eforturile pentru ca toți cei care doresc să se vaccineze să aibă această posibilitate, așadar și celelalte două spații, respectiv sala de sport a Școlii Horea, Cloșca și Crișan și Sala de sport a liceului Liviu Rebreanu sunt pregătite pentru a fi autorizate de către DSP.
Pe această cale, vreau să vă mulțumesc încă o dată celor care v-ați implicat și ați depus eforturi pentru ca aceste centre de vaccinare să fie pregătite la timp, și nu în ultimul rând mulțumesc și tuturor cadrelor medicale care s-au implicat sau care se vor implica în acest program de imunizare.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS