Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

13
Tue, Apr
272 New Articles

VIDEO | Un nou centru de vaccinare deschis la Turda

Sănătate
Typography

Primarul municipiului Turda, Cristian Matei, anunţa pe pagina sa de facebook că, începând cu 6 aprilie, la Turda este operaţional un nou centru de vaccinare împotriva COVID-19, centru deschis în sala de sport a Şcolii Gimnaziale “Horea, Cloşca şi Crişan”.

Iată şi restul mesajului edilului turdean de pe reţeaua de socializare:

Siguranța și sănătatea cetățenilor este cea mai importantă și ne dorim ca în orașul nostru să poată beneficia cât mai multe persoane de vaccinul anti Covid-19. Faptul că am primit acceptul de deschidere pentru acest al doilea centru ne bucură enorm și sperăm ca până la finalul lunii să avem permisiunea de a-l deschide și pe cel de-al treilea, care este deja pregătit.
Până în prezent, în Turda au fost vaccinate circa 4500 de persoane, iar cele două centre alături de echipa mobilă vor efectua peste 200 de vaccinări pe zi.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS