Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Thu, Apr
115 New Articles

Celebrăm Ziua Internațională a Sănătății Mintale  într-un mod inovator!

Sănătate
Tools
Typography

Cu ocazia Zilei Internaționale a Sănătății Mintale, AMoS ED (Asociația pentru Mobilitate Socială și Educație Democratică) urmează să organizeze o academie pentru formarea tinerilor drept creatori de conținut, în cadrul proiectului Studioul Civic, finanțat prin programul Start ONG, lansat de Kaufland România și implementat de asociația Act for Tomorrow. 

Start ONG este un program lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act for Tomorrow. Domeniile vizate sunt: educație, sănătate, mediu, social și cultură. Valoarea totală a programului este de 500.000 euro. Programul Start ONG este cel mai simplificat instrument de finanțare comunitară destinat ONG-urilor tinere, instituțiilor non-administrative și grupurilor informale/de inițiativă.

În cadrul proiectului se vor desfășura, în perioada 16-18 august, mai multe seminarii și ateliere de lucru cu privire la crearea de conținut video în vederea dezvoltării competențelor de comunicare ale tinerilor, folosind mijloace de comunicare digitale. Tinerii participanți vor deveni ulterior, începând cu luna septembrie, mentori pentru alți elevi din zona Turda și Câmpia Turzii în vederea realizării unei campanii naționale video de promovare a sănătății mintale. 

În cadrul acestei sesiuni de formare, participanții vor avea acces la echipamente de studio (cameră video 4K, aparat foto profesional, lumini de studio și ecran verde). Aceștia vor învăța cum să folosească toate aceste echipamente pentru a construi niște materiale video originale și persuasive pentru promovarea unor mesaje cu tematica sănătății mintale. 

Ulterior, tinerii care își formează echipe împreună cu alți elevi din zonă vor putea participa într-un concurs de creație video. Scopul acestui concurs este de a lansa în data de 10 Octombrie materiale video cu diverse mesaje specifice privind sănătatea mintală și de a le populariza. Toate materialele din concurs urmează să fie evaluate de un psiholog în vederea garantării reprezentării corecte a oricăror probleme de sănătate mintală precum și în vederea excluderii propagării miturilor sau informațiilor eronate cu privire la sănătatea mintală. 

Pentru informații privind înscrierea puteți să ne contactați telefonic sau pe mail:
Ovidiu Damian (Coordonator Proiect) - 0751232626, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS