Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Începând din 19 august Clinica Imperia oferă pacienților consultații și servicii dermatologice decontate de Casa de Asigurări de Sănătate

Sănătate
Tools
Typography

Anunțăm cu bucurie faptul că începând din 19 august 2021, Clinica Imperia oferă consultații și servicii dermatologice decontate de Casa de Asigurări de Sănătate.

Pentru a beneficia de aceste consultații/servicii dermatologice, pacienții trebuie să își facă o programare în prealabil, la numărul de telefon al clinicii noastre - 0758 771 384 - și să se prezinte în ziua programării cu biletul de trimitere valabil de la medicul de familie/medicul specialist și cardul de sănătate. De asemenea, oferim și consultații de urgență care se programează tot telefonic.

Consultațiile decontate de Casa de Asigurări vor fi realizate de dr. Melinda Fabian, medic specialist dermatovenerologie, estetică medicală, cosmetologie, tricologie, dermatoscopie, dermatologie pediatrică și laser.

Clinica Imperia se află în municipiul Turda, pe strada Libertății nr. 4. Mai multe detalii puteți obține la numărul de telefon 0758 771 384.

Clinica Imperia

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS