Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

28
Fri, Jan
163 New Articles

O nouă investiție finalizată de Consiliul Județean Cluj, în beneficiul pacienților Spitalului de Recuperare

Sănătate
Tools
Typography

Consiliul Județean Cluj a finalizat lucrările de înlocuire a instalației de tratare, filtrare și reîncălzire a apei din cele două bazine interioare ale Spitalului de Recuperare, unitate sanitară aflată în subordinea forului administrativ județean.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Obiectivul nostru a fost acela de a asigura un climat optim și o infrastructură adecvată pentru efectuarea procedurilor medicale la cele mai înalte standarde. Cu siguranță, lucrările efectuate vor avea un impact pozitiv în ceea ce privește satisfacția pacienților și efectele resimțite în urma terapiei.”

În valoare de cca. 200.000 de lei, investiția a fost finanțată integral din bugetul propriu al forului administrativ județean. Operațiunile au fost necesare pentru a crește calitatea serviciilor medicale și eficiența tratamentelor aplicate, astfel încât un număr cât mai mare de pacienți să beneficieze de procedurile necesare pentru reabilitarea stării de sănătate.

Principalele lucrări executate la cele două bazine interioare au constat în înlocuirea instalației de clorinare cu două noi mecanisme, bazate pe clor lichid și folosindu-se pompe de dozare a acestei substanțe pentru menținerea clorului liber la valorile optime. De asemenea, au fost instalate trei pompe, trei filtre și trei vane de selecție, o unitate de automatizare, instalație de filtrare și încălzire, o unitate de dezinfecție și analiză completă a apei, precum și o instalație de ozonificare.

Aflat sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, Spitalul Clinic de Recuperare din Cluj-Napoca este singurul cu acest profil din Transilvania și unul din cele două existente în țară, adresabilitatea acestuia fiind una extrem de ridicată.

Biroul de presă

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS