Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

28
Sun, Nov
171 New Articles

Noi echipamente medicale achiziționate de Consiliul Județean pentru Institutul de Urologie și Transplant Renal

Sănătate
Tools
Typography

Consiliul Județean Cluj a achiziționat 17 echipamente medicale care vor fi date în folosință în cadrul Institutului Clinic de Urologie și Transplant Renal Cluj.

Valoarea acestor dotări este de cca. 100.000 de lei. Banii special alocați în acest scop de către forul administrativ județean au fost utilizați pentru a cumpăra o masă Mayo, două cistoscoape rigide, zece pense pentru extracția corpului străin pentru cistoscoape, două cărucioare pentru urgențe, o pensă pentru extracția corpului străin pentru ureteroscop și o placă șofantă caldă pentru etalare.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Importanța echipamentelor cumpărate e dată de faptul că acestea vor contribui la realizarea unui act medical de cea mai bună calitate și vor sprijini specialiștii Institutului de Urologie și Transplant Renal din Cluj să efectueze examinările și intervențiile necesare în cele mai bune condiții.”

Cele 17 echipamente urmează să fie utilizate în Blocul Operator, Secțiile Clinice Urologie I și II, Compartimentul A.T.I., Ambulatoriul Integrat și Laboratorul de Anatomie Patologică.

Biroul de presă
6 octombrie 2021

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS