Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

16
Tue, Apr
106 New Articles

Consiliul Județean a achiziționat un nou echipament medical pentru Spitalul din Câmpia Turzii

Sănătate
Tools
Typography

Consiliul Județean Cluj a achiziționat un nou echipament medical de înaltă tehnologie pentru Spitalul Municipal „Dr. Cornel Igna” din Câmpia Turzii. Este vorba despre un ecograf cu trei sonde – convexă, abdominală; liniară, pentru examinări de sân, tiroidă, vasculare, etc. și intracavitară/endovaginală.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Calitatea actului medical, serviciile oferite pacienților și sănătatea clujenilor ne preocupă în mod constant. Am considerat că o astfel de investiție este mai mult decât binevenită având în vedere faptul că noul echipament facilitează depistarea și prevenirea diferitelor afecțiuni, ecografia fiind o metodă de investigare rapidă și non-invazivă.”

Valoarea ecografului este de 150.000 de lei iar finanțarea a fost asigurată integral din bugetul propriu al forului administrativ județean. Noul echipament a fost deja livrat, instalat și pus în funcțiune în Compartimentul Obstetrică-Ginecologie al unității sanitare.

Biroul de presă

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS