Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

24
Wed, Apr
115 New Articles

Noi echipamente medicale în dotarea Spitalului Municipal Turda

Sănătate
Tools
Typography

Consiliul Județean Cluj a dotat Spitalul Municipal din Turda cu noi echipamente medicale.

În cadrul instituției sanitare au fost livrate un perimetru computerizat, un proiector de teste, patru electrocardiografe, trei injectomate și patru tărgi de consultații, iar un ventilator portabil va ajunge la unitatea spitalicească în perioada următoare.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Importanța noilor dotări e dată de faptul că acestea contribuie, în mod esențial, la realizarea unui act medical de calitate, facilitând examinarea și tratarea în condiții optime a pacienților.”

Pentru achiziția celor 14 echipamente, forul administrativ județean a alocat din bugetul propriu al instituției suma de 150.000 de lei.

Biroul de presă

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS