Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

16
Tue, Apr
105 New Articles

Actualizare la 17 decembrie a evoluţiei ratei incidenţei infectărilor la mia de locuitori în zona Turda-Câmpia Turzii şi comunele apropiate

Sănătate
Tools
Typography

În imaginea de mai sus aveţi un grafic cu incidenţa cumulată (la 14 zile) la mia de locuitori, pentru municipiile Turda şi Câmpia Turzii, Cluj-Napoca şi câteva comune apropiate, cifre valabile la data de 17.12.2021.

De asemenea, în cele ce urmează vă oferim mai multe grafice sugestive care reprezintă evoluţia, în ultima perioadă, a ratei incidenţei cumulate pentru municipiul reşedinţă de judeţ Cluj-Napoca, municipiile Turda şi Câmpia Turzii şi câteva comune apropiate celor două municipii nereşedinţă de judeţ.

De menţionat că valoarea acestei rate cumulate la mia de locuitori este “responsabilă” pentru măsurile restrictive care se iau la nivelul fiecărei localităţi, praguul cel mai important (şi în funcţie de care se decid măsurile) este de 3.

Pentru o mai bună înţelegere vizuală explicăm şi elementele de grafic:

  • cele colorate cu verde reprezintă o incidenţă cu valori cuprinse sub 2 la mia de locuitori
  • cele colorate cu galben reprezintă o incidenţă cu valori cuprinse între 2 (inclusiv) şi 3 la mia de locuitori
  • cele colorate cu roşu reprezintă o incidenţă cu valori egale sau mai mari de 3 la mia de locuitori

Notă: Datele folosite sunt cele furnizate de Prefectura / CJSU Cluj iar graficele se referă la perioada 20.09-17.12.2021.




















BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS