Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

09
Tue, Aug
61 New Articles

Cristian Matei: “Pregătim și studiul de fezabilitate pentru proiectul «Extinderea și dotarea Spitalului Municipal Turda»”

Sănătate
Tools
Typography

Prin proiect se propune extinderea clădirii spitalului și mutarea secțiilor de Chirurgie generală, Obstetrică-ginecologie și ATI în aripa extinsă a clădirii, împreună cu toate funcțiunile adiacente.

Astfel se va asigura activitatea în condiții optime a compartimentelor:

➡ Primiri Urgențe;

➡ Oncologie, spitalizare de zi oncologică;

➡ Radioterapie și medicină nucleară;

➡ Imagistică;

➡ Bloc Operator compus din 5 săli de operație;

➡ ATI;

➡ Bloc de nașteri;

➡ Spitalizare Chirurgie generală;

➡ Spitalizare Obstetrică-Ginecologie;

➡ Administrație, suprafețe logistice și suprafețe tehnice.

Pentru realizarea studiului de fezabilitate aferent proiectului “Extinderea și dotarea Spitalului Municipal Turda” a fost încheiat contractul cu numărul 23002/06.10.2021 cu firma SC Romactiv Business Consulting SRL.

Totodată, urmează a fi întocmit studiul de fezabilitate pentru construirea unui ambulatoriu nou precum și întocmirea studiului de fezabilitate cu elemente de DALI pentru reabilitarea și modernizarea pavilionului existent.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS