Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Noi dotări de ultimă generație pentru Spitalul de Boli Infecțioase din Cluj-Napoca

Sănătate
Tools
Typography

Consiliul Județean Cluj a finanțat achiziționarea unor noi echipamente medicale pentru Spitalul Clinic de Boli Infecțioase, unitate sanitară aflată în subordinea forului administrativ județean.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Investițiile constante în sănătate sunt indispensabile pentru asigurarea celor mai complexe examinări, intervenții și tratamente. Noile dotări vor contribui, cu siguranță, la creșterea calității actului medical, precum și la funcționarea optimă a instituției spitalicești.”

Echipamentele recent achiziționate sunt un ecocardiograf, un laser CO2 fracțional și 80 de console pentru distribuția fluidelor medicale. Pentru cumpărarea acestora, forul administrativ județean a alocat, din bugetul propriu, suma de 570.000 de lei.

Biroul de presă
23 februarie 2022

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS