Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

11
Thu, Aug
68 New Articles

Nou echipament medical pentru Institutul Inimii, cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Cluj

Sănătate
Tools
Typography

Consiliul Județean Cluj a cofinanțat achiziționarea unui nou echipament medical ultraperformant pentru Institutul Inimii „Niculae Stăncioiu” din Cluj-Napoca, unitate sanitară aflată în subordinea Ministerului Sănătății.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Tehnologia modernă de care dispune acest aparat facilitează obținerea informațiilor necesare pentru realizarea unui act medical de înaltă calitate. Totodată, echipamentul de ultimă generație sprijină specialiștii instituției spitalicești în procesul de stabilire a unui diagnostic corect, precum și a planului de tratament adecvat.”

Este vorba despre un aparat radiologic C-ARM pentru electrofiziologie, pentru care forul administrativ județean a alocat, din bugetul propriu al instituției, suma de 200.000 de lei. Echipamentul a fost deja livrat, instalat și pus în funcțiune în cadrul Compartimentului de electrofiziologie și implantări stimulatoare cardiace al unității sanitare.

Biroul de presă

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS