Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Thu, Apr
115 New Articles

Consiliul Județean a dotat Spitalul Județean de Urgență Cluj-Napoca cu un nou echipament medical

Sănătate
Tools
Typography

Consiliul Județean Cluj a finanțat achiziționarea unui nou echipament de înaltă tehnologie pentru Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca, unitate sanitară aflată în subordinea Ministerului Sănătății și care își desfășoară activitatea în spații aflate în proprietatea forului administrativ județean.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Pentru realizarea unui act medical de calitate, dotările de ultimă generație sunt indispensabile. Scopul investițiilor noastre este acela de a contribui atât la îmbunătățirea stării de sănătate a pacienților, cât și la salvarea a numeroase vieți.”

Echipamentul nou-achiziționat este un bronhoscop flexibil pentru intubație și aspirație bronșică, în valoare de 148.750 lei. Acesta a fost cumpărat din resursele special alocate în acest scop de forul administrativ județean, din bugetul propriu al instituției.

Biroul de presă
18 martie 2022

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS