Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

16
Tue, Apr
106 New Articles

Ziua Mondială a Donatorului de sânge, celebrată de polițiștii clujeni

Sănătate
Tools
Typography

În cursul dimineții, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, alături de celelalte structurile din cadrul Ministerului Afacerilor Interne au marcat ziua de 14 iunie - Ziua mondială a Donatorului de Sânge, la Centrul de Transfuzie Sanguină din Cluj-Napoca, unde a fost organizată o campanie de donare.

Caracterizând-o drept act de normalitate în cadrul unei societăți responsabile, care prețuiește spiritul civic și altruismul, polițiștii s-au alăturat inițiativei realizate de Autoritatea Teritorială de Ordine Publică Cluj, alături de Instituția Prefectului Județului Cluj, Consiliul Județean Cluj, respectiv Poliția Locală Cluj-Napoca.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS