Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

16
Tue, Apr
105 New Articles

Consiliul Județean Cluj a aprobat indicatorii de construire ai Spitalului Pediatric Monobloc de la Cluj

Sănătate
Tools
Typography

Plenul reunit al Consiliului Județean Cluj a aprobat, în cadrul ședinței ordinare ce a avut loc miercuri, 31 august a.c., indicatorii tehnico-economici ai Spitalului Pediatric Monobloc de la Cluj.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Această prioritate absolută a forului administrativ județean avansează în ritm susținut, dorința noastră fiind aceea de a demara, într-un timp cât mai scurt, licitația de execuție a lucrărilor. Spitalul Monobloc de Copii este cel mai important proiect al Clujului, în domeniul sănătății, deservind pacienți din întreaga țară.”

Investiția are o valoare totală de peste 400 de milioane de euro. Primul spital pediatric în sistem integrat construit de la zero, după Revoluție, de către o autoritate publică, va fi edificat pe un teren de cca. 17 hectare, în cartierul clujean Borhanci și va dispune de 515 paturi pentru spitalizare continuă, 30 de paturi aferente serviciului ATI și 51 de paturi pentru spitalizarea de zi.

Unitatea cu profil regional, care va fi și un model de bună practică în domeniul infrastructurii medicale mari, va fi un centru de excelență clinică și științifică, la cele mai înalte standarde europene, urmând să ofere un spectru larg și complex de servicii medicale destinate micuților pacienți.

Biroul de presă
31 august 2022

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS