Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

23
Tue, Jul
76 New Articles

Noi dotări de înaltă tehnologie pentru Spitalul de Copii din Cluj

Sănătate
Tools
Typography

Consiliul Județean Cluj a încheiat contractele pentru achiziționarea a două noi echipamente medicale de ultimă generație.

Acestea au fost cumpărate în cadrul proiectului cu finanțare europeană câștigat de forul administrativ județean și care vizează dotarea Unității de Primire a Urgențelor din cadrul Spitalului pentru Copii din Cluj.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Investițiile în sănătate și protejarea vieții micilor pacienți continuă să fie o prioritate pentru noi. Ceea ce ne dorim este să oferim servicii medicale de cea mai bună calitate, la standarde europene, în condiții de deplină siguranță.

Valoarea cumulată a celor două dotări este de 1.182.900 de lei, la care se adaugă T.V.A. În cadrul unității sanitare aflate în subordinea forului administrativ județean vor fi livrate un aparat de grafie digitală cu fixare pe tavan cu detector digital wireless, precum și o ambulanță pentru transportul pacienților.

Biroul de presă
3 octombrie 2022

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS