Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

23
Tue, Jul
76 New Articles

Platformă de #PrimAjutor, dezvoltată de Asociația Club Științific Turda!

Sănătate
Tools
Typography

În cadrul proiectului Cursuri de Prim Ajutor, dezvoltat prin finanțarea obținută în cadrul programului Start ONG, lansat de Kaufland România și implementat de asociația Act for Tomorrow, am dezvoltat, în ultimele luni, o serie de videoclipuri de prim-ajutor, menite să ajute întreaga comunitate!

Viața este plină de situații neprevăzute, iar momente riscante pot apărea oricând. La nivel global, oamenii suferă de atacuri de cord, de pierderea conștienței, de răni grave, de arsuri și tot felul de accidente care le pot pune viața în pericol.

De la ce trebuie să faci în momentul în care ești înțepat de o albină, cum poți trata o sângerare abundentă, la cum poți aplica corect manevra de resuscitare cardio-respiratorie, seria de 5 videoclipuri prezentă pe website, alături de alte informații utile, îți va pune bazele unui set de cunoștințe în ceea ce privește primul-ajutor, pentru a contribui și tu la salvarea de vieți omenești. Toate aceste materiale pot fi consultate pe platforma proiectului, www.primajutor.goscienceturda.ro!

Start ONG este un program lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act for Tomorrow. Domeniile vizate sunt: educație, sănătate, mediu, social și cultură. Valoarea totală a programului este de 500.000 euro. Programul Start ONG este cel mai simplificat instrument de finanțare comunitară destinat ONG-urilor tinere, instituțiilor non-administrative și grupurilor informale/de inițiativă.

Scopul proiectului Cursuri de Prim Ajutor este de a înzestra cel puțin 100 de tineri turdeni cu abilitățile necesare pentru a contribui la salvarea de vieți omenești. Pe parcursul a câteva luni, am dezvoltat competențe media în rândul unui grup de 10 voluntari sanitari, și am realizat materiale video instructive cu privire la importanța cunoașterii și acordarea primului ajutor, pentru formarea competențelor de bază pentru acordarea primului ajutor.

Pentru mai multe detalii cu privire la proiectul Cursuri de Prim Ajutor, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 0740 599 571 (Mînican Ligia, Coordonator Proiect) sau pe adresa de email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..  Asociația Club Științific Turda te invită să vizitezi pagina de Facebook, accesând link-ul: https://www.facebook.com/ClubStiintificTurda, și webiste-ul, accesând www.primajutor.goscienceturda.ro

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS