Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Jul
82 New Articles

Au început lucrările pentru creșterea siguranței pacienților Spitalului de Pneumoftiziologie

Sănătate
Tools
Typography

Consiliul Județean Cluj a demarat lucrările ce vizează extinderea, reabilitarea și modernizarea infrastructurii instalațiilor de fluide medicale, electrice și de ventilare și tratare a aerului în cadrul Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie „Leon Daniello” din Cluj-Napoca.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Avansăm cu investițiile finanțate din fonduri europene prin care ne dorim să contribuim la protejarea vieții și a sănătății persoanelor internate în trei dintre spitalele noastre. În ceea ce privește Spitalul de Recuperare și cel de Pneumoftiziologie, lucrările sunt în plină derulare, acestea urmând să înceapă, în cel mai scurt timp, și la Spitalul de Boli Infecțioase.”

Prin intermediul investiției recent demarate, la nivelul instituției medicale situate pe strada B. P. Hașdeu, nr. 6, vor fi realizate o nouă infrastructură de fluide medicale la subsolul, parterul și etajul corpului C2, o nouă infrastructură electrică pentru corpurile C1 și C2, precum și o nouă infrastructură de ventilare și tratare a aerului pentru etajul 1 al pavilionului II al corpului C2.

Lucrările se desfășoară în cadrul proiectului cu finanțare europeană câștigat de Consiliul Județean Cluj și care vizează creșterea siguranței pacienților Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie „Leon Daniello” din Cluj-Napoca. Valoarea acestuia este de 11.242.872 lei.

Biroul de presă
7 decembrie 2022

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS