Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

22
Wed, Mar
163 New Articles

Noi investiții finalizate la Spitalul de Copii din Cluj

Sănătate
Tools
Typography

Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii, instituție sanitară aflată în subordinea Consiliului Județean Cluj, a fost dotat cu noi echipamente medicale, respectiv șase incubatoare, șase pompe peristaltice și trei injectomate.

De asemenea, în cadrul unității spitalicești a fost finalizată investiția ce a vizat reabilitarea centralei termice prin înlocuirea cazanelor la Pavilionul A.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Un act medical de calitate necesită, alături de profesionalismul echipei medicale, o infrastructură adecvată și dotări moderne, care să poată răspunde cu succes nevoilor copiilor. Ne dorim să asigurăm micilor pacienți confortul necesar și condiții de cazare, examinare și tratare la cele mai înalte standarde.”

Pentru materializarea acestor investiții, resursele financiare utilizate din bugetul alocat de forul administrativ județean au fost de peste 350.000 de lei.

Biroul de presă
30 ianuarie 2023

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS