Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Jul
82 New Articles

Consultații și investigații medicale gratuite, la Câmpia Turzii

Sănătate
Tools
Typography

Proiectul „Din Grijă pentru tine” a ajuns și la Câmpia Turzii și se va desfășura duminică 05.03.2023 între orele 10:00 – 18:00, la Sala de sport a Școlii Gimnaziale „Mihai Viteazu” Câmpia Turzii.

Aici vor fi vor fi 8 cabinete medicale:

  • Cardiologie 1 - consult si EKG;
  • Cardiologie 2 - ecografie;
  • Doppler vascular - consult;
  • Ginecologie 1 - consult ecografic;
  • Ginecologie 2 - consult ecografic;
  • Urologie - consult ecografic;
  • ORL - consult;
  • Neurologie - consult.

Consultațiile sunt realizate de medici specialiști din Turda, Cluj, Câmpia Turzii cu aparatură (ecografe) de ultimă generație și sunt GRATUITE.

Pentru programări, rugăm pe cei interesați să folosească site-ul www.dingrijapentrutine.ro care a fost reconfigurat și permite acum mai multe programări.

De asemenea, se pot face programări online (se scanează codul QR de pe afiș sau se accesează site-ul de mai sus) sau telefonic - 0744 -318207. Programările TELEFONICE sunt deschise ASTĂZI, 03.03.2023, până la ora 17:00.

Pe platforma online, acestea sunt disponibile până DUMINICĂ, în funcție de limita locurilor disponibile.

Evenimentul se desfășoară într-o singură zi, 5 martie 2023, la adresa mai sus menționată.

Pacienții sunt așteptați cu 15 -20 minute înainte de ora la care au fost programați pentru a fi preluați de echipa de la secretariat și de cea de triaj.

Primăria Municipiului Câmpia Turzii susține acest eveniment de prevenție medicală și îndeamnă populația să se programeze, pentru consultații și investigații.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS